onsdag, mars 27, 2013

Rensning pågår!

Jag har för ett tag sen påbörjat min masterplan för framtiden. Det finns ohyggligt mycket att göra för att komma dit men en av sakerna är iaf att rensa rent. Rensa allt egentligen. Hela pappas förråd står fullt med våra prylar och saker efter mamma. Men nu måste jag rensa i lägenheten. Framför allt papper och kläder.

Jag är en person som inte är så moderiktig, jag har ingen särskild stil utan använder de kläder jag tycker om. Jag är inte jättemån om att alltid se asbra ut, min make up-tid på morgonen är ca 5 minuter och jag köper inte det senaste modet. (Men jag är en jävel på att matcha med örhängen och nagellack!). Jag har ett par projekt i min garderob som jag tänkt sy om "när jag hinner". Men jag hinner aldrig. Min walk-in closet har blivit en throw-in closet för allt möjligt. Så nu har jag bestämt att göra mig av med sådana projekt. Jag kommer inte hinna göra dem och jag kommer inte heller ha användning för dem sen.

Men holy crap vad jag har mycket kläder! Och jag använder kanske 3/10 av det. Mycket vill jag ha kvar för att jag tycker om dom! Men nu ska det rensas! Så ikväll har jag dragit fram massor och åter massor av klädkassar i lägenheten. Klockan är redan 21.22 så jag kommer hinna kanske två påsar, men det är iaf ett steg på vägen.! Man ska se det positivt! Jag är på väg!
Tjihoo! :)

1 kommentar:

  1. Heja Heja!
    Skönt och befriande att rensa ibland :)

    SvaraRadera