måndag, oktober 05, 2009

Blodutgutelse

Jävla skit. Det bara finns inte. Hur jävla klantig kan man vara?
Skulle iväg på middag, stod i finklänning och bar ut en hylla som skulle med ut från förrådet, när jag kommer åt lampan uppe i taket. Den hänger såklart precis över mig, så glaskulan som väger nästan 1 kg trillar rakt ner i min panna och sen ned på golvet i 1000 bitar.
Jag känner hur det börjar spänna under huden och släpper allt och springer upp för trapporna, det tar kanske 15 sekunder. På den tiden har jag fått en blodutgutelse lika stor som en valnöt i pannan. På med is, ringa sjukvårdsupplysningen som rekommenderar vila. Det blir ingen middag, jag får be grannen gå ned och sopa upp glasskärvorna efter mig och jag sitter med finklänning i köket och en stor påse med frysta rönnbär i pannan.

Känner mig skakig, vet inte om det är pga. smällen eller att jag inte ätit på 8 timmar. Jag som verkligen ville gå på middag ikväll, jävla h-vete. Nu har jag tagit bort isen och det gör så himla ont!! Det blir inte större iaf. Det är bra. I morgon ska jag träffa min handledare, det är ju tur att jag inte skulle på en date iaf. 
(Jag pratade lite med söta byggkillen idag iaf, de kommer tillbaka till vår länga! Yess! Hoppas bulan har lagt sig då, annars måste jag klippa håret själv och fixa lugg, haha).

Har bett syster att ringa mig och kolla lite då och då så jag inte har tuppat av. Det är nackdelen med att leva själv, för händer det något så är det inte alltid någon som har koll över det.
Måste nog ta två panodil och sova lite tror jag, för det gör verkligen jätteont nu. Detta är nog straffet för att jag hade roligt i fredags. Man får inte ha rolig om man är jag. Sist jag hade en helt igenom härlig helg, blev Rusti sjuk och fick åka in på Bagis någon dag efter. Jag hoppas för guds skull att detta försvinner helt från pannan, så det inte blir som min lårkaka på låret som är kvar efter 10 års tid. Jag vill verkligen inte gå runt som en unicorn i resten av mitt liv...


Aj aj aj

1 kommentar:

  1. Alltså, det ser nästan photoshoppat ut! helt otroligt!
    hur mår den? jag säger så för den ser ut att ha ett eget liv.

    SvaraRadera